Duka: Ky është sukses gjithëkombëtar

 

Presidenti i FSHF-së, Armando Duka, ka thënë se anëtarsimi i Kosovës në UEFA  është një e arritur e madhe, një sukses gjithë kombëtar.

“Ky është një sukses gjithëkombëtar, bëmë atë që e kishim obligim dhe tani na presin edhe punë më të mëdha në futbollin gjithëshqiptar”, ka thënë Duka.

Ai ka thënë Kosova ka shumë talent futbollistë dhe e pret një e ardhme e ndritur./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT