A duhet të përfshihen figura të reja politike në Qeverinë e re? (Video)

Të rinjtë preferojnë që në Qeverinë e ardhshme të Kosovës, të ketë sa më shumë figura të reja.

Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, shumica e të rinjve të anketuar vlerësojnë se premtimet e dhëna nga qeveritë e kaluara, nuk janë realizuar, andaj, sipas tyre, në qeverinë e re kur të formohet, duhet të ketë të rinj që mund të sjellin ndryshime.
Të rinjtë thonë se politikanët kanë shmangur problemet e të rinjve dhe janë fokusuar në ambiciet e tyre.Për më tepër ndiqeni videon me të rinjtë e anketuar:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT