Drenasi të hënën do të mbetet pa energji elektrike

Në kuadër të projektit për ndërtimin e linjës interkonektive Kosova-Shqipëri, të hënën pothuajse tërë ditën do të çkyqet linja Drenas-Gllobar.

Sipas KOSTT-it, çkyqjet Drenas do të ketë nga ora 8:00 deri në orën 12:00, si dhe nga ora 14:00 deri në orën 18:00, dhe anë të domosdoshme për të mundësuar montimin e përçuesve në segmentin e dytë të linjës interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri./drenicapress/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT