Drenasi po përkujdeset që hapësirat gjelbëruese të jenë të pastëra

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë, po vazhdon të punoj në ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarët e Komunës së Drenasit.

Në kuadër të aktiviteteve të saj, kjo drejtori po përkujdeset që qyteti i Drenasit të ketë pamje të pastër.

Pamje nga aktivitetet e përditshme gjatë pastrimit të hapësirave gjelbëruse nga KRM “Pastrimi”.
Së bashku për një ambient më të pastër!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT