Drenasi pjesëmarrës në Panairin e Komunave

Drejtori i drejtorisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Ekonomik të Komunës së Drenasit, Skënder Hasi, në bashkëpunim me Zyrën e Kryetarit, morën pjesë në Panairin e Komunave 2016 të organizuar nga Asociacioni i Komunave të Kosovës.

Në këtë Panair u informuan te pranishmit me produkte dhe u shpërndanë fletushka, broshura si dhe katalogë të produkteve të ndryshme që prodhohen nga bizneset që operojnë në territorin e Komunës së Drenasit. Gjithashtu u informuan me Strategjinë Zhvillimore si dhe dokumente tjera të rëndësishme të Komunës sonë.

Në Panair morën pjesë të gjitha Komunat e Kosovës me prodhimet brenda komunave të tyre.
Kishte shumë të interesuar për prodhimet e produkteve të Komunës së Drenasit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT