Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, gjatë muajit korrik-gusht 2019 do të organizohet edicioni i tretë i festivalit “Muaji i Mërgatës”, tashmë festival tradicional i cili mbahet për nderë të diasporës dhe jo vetëm.

Ky event, organizohet nga organizata joqeveritare “Panajot Kanaçi” në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport.Image may contain: text