Drenasi nesër do të mbetet tërë ditën pa energji elektrike

Një pjesë e Komunës së  Drenasit nesër do të mbetët pa energji elektrike. Kjo do të ndodh për arsye të  ndërtimit e linjës interkonektive Kosovë-Shqipëri, kështu pothuajse tërë ditën do të çkyqet linja Drenas-Gllobar.

Sipas KOSTT-it, çkyqjet Drenas do të ketë nga ora 8:00 deri në orën 12:00, si dhe nga ora 14:00 deri në orën 18:00, kjo çkyqje do të jetë e domosdoshme për të mundësuar montimin e përçuesve në segmentin e dytë të linjës interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT