Drenasi edhe me dy fabrika të reja

Ndonëse fushata zgjedhore ende nuk ka filluar zyrtarisht, partitë politike janë duke bë fushatë para zgjedhore me sipamtizues të tyre.

Premtime të zakonshme po përsëriten edhe këtë vit, megjithatë, një premtim të cilin e bëri kryetari i AKR-së, dega në Drenas, duke se sot do t’i shoh shkëndijat e para.

Sipas një njoftimi të kryetarit të AKR-së, dega në Drenas, njëherësh edhe kandidat për kryetar të Komunës së Drenasit, Elmi Thaqi, sot (24.11.2016) në Krajkovë të Drenasit duke filluar nga ora 13:00, do të vuhet gurthemeli për ndërtimin e dy fabrikave, njëra për mbledhjen dhe paketimin e këpurdhave si dhe fabrika për trajtimin dhe paketimin e frutave të malit, njofton drenicapress.info

Sipas po këtij njoftimi në këto fabrika do të punësohen rreth 320 punëtor, vlera e investimit kap disa millionë euro dhe do të financohen nga ish presidenti i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT