Drenasi bënë bashkë urologët nga Kosova dhe Shqipëria

Doktori i njohur, Xhevdet Çuni ka bërë të ditur se me urologët nga Kosova dhe Shqipëria janë bërë bashkë në Drenas.

“Është kënaqësi të bëhemi së bashku edhe në Seminarin shkencor të radhës nga Urologjia të organizuar nga Shoqata e Urologëve të Kosovës”

Ligjërues 1.Dr Musa Myftari

2.Prof.As.Arbër Neziri

Flm për mbështetje Kompaninë farmaceutike “Radix Pharm” me Ph. Durak Salihu”, ka shkruar mes tjerash Çuni.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT