Drenas, vazhdon ndërprerja e energjisë elektrike

Gllobrari me shumë fshatra përreth dhe më gjerë do të ketë mungesë te energjisë elektrike, njofton KEDS, shkruan drenicapress.info

Mësohet se me 22.11.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi: 16021008)prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.