Drenas, të ejten pa rrymë këto vende

KEDS-i njofton, se nesër nuk do të ketë rrymë në disa vende të Kosovës, për shkak se do të ketë mirëmbajtje të rrjetit.

Në Drenas në këto vende do të ketë reduktime:

  1. 15.12.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do te shkyçet:
  • Dalja 10 kV Llapushniku (6023003)prej orës 11:00 deri ne ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqaku, Gjurgjica,Tërpeza, Berisha, Novosella, Divjaka dhe Kleqka.

Arsyeja e shkyçjes: Montim i shtyllave.