Drenas, sot pa rrymë këto vende

KEDS-i ka njoftuar se në cilat vende do të ketë gjatë ditës së nesërme ndërprerje të energjisë elektrike për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte. 

Më datë  27.11.2016  në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Zabel i ulët (Kodi: 16023006) preje orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovci, Llapushnik Gashët  dhe Poterku.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara në bazë të pëlqimit elektro-energjetik të lëshuar nga KEDS-i.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT