Drenas, shpallet konkursi për mësimdhënës të rinj

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Drenasit sot ka shpallë konkursin për mësimdhënës të rinj.

Vende të lira pune janë shpallë në 20 shkolla fillore si dhe në 2 shkolla të mesme.

Për t’u informuar më shumë për pozitat e reja të punës në institucionet arsimore të Drenasit, si dhe me kushte e kërkuara nga drejtoria e Arsimit, kliko këtu

- Advertisement -

MË TË FUNDIT