Drenas, një person ikte nga dënimi me burg, policia e arreston dhe e dërgon në Dubravë

Në Drenas Policia e Kosovës ka arrestuar një person, pasi të njejtit gjykata i kishte lëshuar dy herë flet arrest për vuajtjen e dënimit. Por sipas Policisë së Kosovë personi në fjalë emri i të cilit nuk është bërë i ditur ka refuazuar të vuaj dënimin. Këshu policia ka bërë arrestimin e personit dhe e ka dërguar atë në burgun e Dubravës për mbajtjen e dënimit me burg./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT