Drenas, nesër pa rrymë këto vende

Zyra e Korporatës Energjetike të Kosovës njofton për ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në disa rajone të ndryshme në Kosovë.
Në Drenas pa rrymë do të jenë:
Më datë 27.11.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Zabel i ulët (Kodi: 16023006) preje orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovci, Llapushnik Gashët dhe Poterku.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara në bazë të pëlqimit elektro-energjetik të lëshuar nga KEDS-i.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT