Drenas, nesër do të bëhet synetia falas në QKMF

Në Komunën e Drenasit nesër do të bëhet synetia e falas e cila do të kryhet në ambientet e QKMF-së  në Drenas. Ky projekt i tilllë është bërë e mundur nga një grup doktorësh nga qyteti i Konyas në Turqi në bashkëpunim me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe atë të Mirëqenies Sociale në Drenas./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT