Drenas, mbahet krosi komunal pranveror

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport, në bashkëpunim me Drejtorinë Komunale të Arsimit dhe shkollat, kanë mbajtur krosin komunal pranveror 2016 në stadiumin sintetik në kushte ideale për mbajtje të krosit, ku morën pjesë 19 shkolla fillore dhe dy shkolla të mesme të Komunës së Drenasit, ndërsa numri i përgjithshëm i atletëve ishte 198 veta nga të dy gjinitë dhe të gjitha kategoritë.

Më poshtë ju paraqesim rezultatet sipas gjinive dhe kategorive:

Vajzat 400m: Vendi i I- Kleita Bajraktari Sh.f.m.u.,,Halil Bajraktari” Drenas

Vendi i – II – Azemine Halilaj Sh.f.m.u,,Migjeni” Baicë

Vendi i – III- Agneza Kukaj sh.f.m.,, Migjeni ” Baicë.

Vajzat 600m: Vendi i – I- Habibe Januzi sh.f.m.u,, Luigj Gurakuqi ” Sankoc

Vendi i – II – Aferdita Geci sh.f.m.u,, Rasim Kiqina ” Drenas

Vendi i – III- Ermira Bujupi sh.f.m.u,, Xheladin Gashi-Plaku” Komoran.

Vajzat 800m: Vendi i – I- Iliriana Prokshi SH.M..,, Gjergj Kastrioti Skenderbeu” Drenas

Vendi i – II – Djellza Demaku SH.M.T.,,Fehmi Lladrovci”Drenas

Vendi i –III- Çlirimtare Gashi SH.M.T.,,Fehmi Lladrovci”Drenas

Mashkujt 600m: Vendi i – I- Endrit Kuqica sh.f.m.u, Rasim Kiqina ” Drenas,

Vendi i – II – Lirim Bujupi sh.f.m.u,, Abedin Bujupi ” Arllat

Vendi i – III- Argjend Shala sh.f.m.u,, Ali Gashi ” Qikatovë e Re

Mashkujt 800m: Vendi i – I- Argjend Mehmeti sh.f.m.u,, Rasim Kiqina“ Drenas

Vendi i – II – Tafil Rrusta sh.f.m.u,,Rasim Kiqina” Drenasi

Vendi i – III- Ilirian Binaku sh.f.m.u ,, Naim Frashëri ” Gllobar

Mashkujt 1000m: Vendi i –I- Isa Avdyli SH.M.,,Gjergj Kastriopti Skenderbeu” Drenas

Vendi i – II- Qendrim Rrusta SHMT,,Fehmi Lladrovci “ Drenas

Vendi i – III- Arian Hajrizi SHMT,,Fehmi Lladrovci” Drenas

Mashkujt 1200m: Vendi i –I- Lirim Plakaj SHMT,,Fehmi Lladrovci” Drenas

Vendi i –II- Trim Makolli SHMT,,Fehmi Lladrovci” Drenas

Vendi i –III- Çlirim Krasniqi SHMT,,Fehmi Lladrovci” Drenas

Në plasman të përgjithshëm për shkolla fillore vendi i parë i takoj shkollës fillore të mesme të ulët “Rasim Kiqina”. Ndersa per shkolla të mesme SHMT “Fehmi Lladrovci” Drenas.
Gjatë krosit prezent ka qenë ekipi mjeksor ku u falenderuan me mirënjohje.

Për të gjithë fituesit u ndanë mirënjohje, medalje dhe kupa. Për arsimtarët e angazhuar u ndanë fanella sportive.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT