Drenas, Llapushniku me shkollë 1 milionëshe

Një lajm i mirë vije për banorët e LLapushnikut të Komunës së Drenasit. Bëhet e ditur se kryetari i Komunës së Drenasit, Nexhat Demaku, ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me përfaqësuesit e Ministrisë së Administratës Publike si dhe me Ministrinë e Arsimit, Shekncës dhe Teknologjisë për ndërtimin e një shkolle të re në fshatin Llapushnik.

Ndërtimi i shkollës së mesme të ultë në fshatin Llapushnik pritet të kap një kosto bukur të lartë. Projekti i cili është paraparë për ndërtimin e kësaj shkolle, pritet të ketë një kosto prej 1 milion euro.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT