Drenas, këto vende mbesin nesër pa rrymë

KEDS ka njoftuar se nesër pa rrymë do të jenë këto vende në komunën e Drenasit:

Më 06.12.2016  në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Komorani ( 16023007)   prej orës  11:00 deri në orën  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë) dhe Llapushnik (njëpjesë).

Ndërprerje e domosdoshme për te siguruar furnizim te pa ndërprerje me energji elektrike – vendosja e shtyllave 12 m.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT