Drenas, gjysma e votave janë numëruar, prinë Lladrovci me 56%

Demokracia në Veprim ka dalë më rezultatet e pata nga numërimi i votave në 50% të vendvotimeve.

“Isa Xhemajlaj, Nisma për Kosovën (44 %) dhe Ramiz Lladrovci, Partia Demokratike e Kosovës (56 %)”