Drenas, fshati Shtuticë vershohet nga shirat, dëmtohen kulturat bujqësore (FOTO+VIDEO)

Fshati Shtuticë i komunës së Drenasit ka pësuar dëme nga vërshime e mëdha ditën e sotme.  Nga shiu i madh që ka rënë kultura bujqësore në këtë fshat është shkatërruar në një pjesë të madhe. Si pasoj e këtij shiu dhe vërshimeve që  e kanë goditur këtë  fshat dëme të mëdha ka pësuar sidomos  kultura bujqësore në këtë fshat. Në këto foto dhe video të siguruar nga Bujar Berisha dërguar portalit tonë, shihet qartë  se fshati Shtuticë ka pësuar dëme të mëdha, sidomos në të mbjellat bujqësore./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT