Drenas, familja Morina po jeton në kushte të rënda ekonomike (Video)

Të humbur e të harruar, familja Morina e zbardhë çdo ditë në një dhomë, në Drenas e cila nuk posedon as kushtet elementare për banim, njofton Klan Kosova.

Në mungesë të bashkëshortit, i cili vdiq para dy viteve, kësaj familje s’ka kush t’i dalë zot.

Familja jeton vetëm me një ndihmë sociale prej 75 eurosh, që nuk po u del as për bukë.

Ndërkaq edhe kjo shtëpi ku po strehohen aktualisht nuk është e tyre, dhe çdo ditë e kalojnë me frikën që pronari mund të kthehet e t’i largojë.

Fatbardha lut të gjithë njerëzit qëllimmirë, që t’i dalin në ndihmë asaj në mënyrë që të sigurojë një jetë normale për fëmijët e saj.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT