Drenas, arrestohet personi i kërkuar

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ditën e djeshme ka arrestuar një persona, mashkull shqiptar, i cili ka qenë në kërkim të organeve të rendit.

Në bazë të urdhëresës së Gjykatës, Policia ka arrestuar personin e kërkuar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT