Drejtori i ri artistik i TKK-së, Agon Myftari

Teatri Kombëtar që drejtohej nga ushtruesja e detyrës së drejtorit, Lumnije Sopi, tani ka një drejtor të ri, fjala është për regjisorin e ri Agon Myftari, i cili është përzgjedhur ndër pesë kandidatët konkurrentë, drejtor artistik i Teatrit Kombëtar.

Myftari kishe për konkurrent: Naser Shatrolli, Florie Bajoku, Saranda Elshani dhe Gazmend Haxhiu

Agon Myftari bën pjesë ndër regjisorët e rinj, i cili ka dëshmuar suksese në fushën e regjisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT