Drejtori i Policisë së Kosovës sot në Beograd për ndaljen e migrimit  

Sot në Serbi do të mbahet një takim ndërmjet drejtorëve të policive nga Gjermania, Hungaria dhe Serbia ku do të marrë pjesë edhe Drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni.
Lajmin e ka bërë të ditur Ministri i Punëve të Brendshme në qeverinë e Kosovës, Skënder Hyseni, derisa ka raportuar në Komisionin për Integrime Evropiane.
Hyseni ka njoftuar se ky takim do të trajtojë çështjen e migrimit ilegal.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT