Dorëzohet Policia, kërkon ndihmë nga kolegët e Kosovës për finale e Conference League

Policia e Kosovës është nisur drejt Tiranës në ndihmë të policisë shqiptare, për një mbarëvajtje të sigurt të situatës së finales së madhe të Conference League, e cila do të luhet në orën 21:00 në stadiumin “Air Albania”.

Zëdhenësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, ka konfirmuar se për këtë ndeshje do të jetë edhe ndihma e tyre për efektivët e Tiranës.

“Referuar bashkëpunimit të ndërsjellët në mes të Policisë së Kosovës dhe Policisë së Shqipërisë, si dhe referuar ndeshjes sportive e cila pritet të mbahet sot, Policia e Kosovës do të dërgoj disa zyrtar policorë në Tiranë”, tha Kelani.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT