Donjet Bislimi, model i një politikani të ri, mbi 50 iniciativa për të mirën e qytetarëve (VIDEO)

Donjet Bislimi është asambleisti më i votuar në Kuvendin Komunal të Mitrovicës, ku deri më sot si një person i përgatitur në aspekt profesional dhe moral, ka ndërmarrë mbi 50 iniciativa në të mirë të qytetarëve të Mitorvicës, shrkuan Drenica Press.

Ai pas këtyre sukseseve të arritura në cilësinë e Kryetarit të Rinisë së Partisë Demokratike të Kosovës, në këto zgjedhje konkuron në listën e PDK-së, për deputet në Kuvendin e Kosovës me numrin 110. Voto Donjet Bislimin 110.

Donjet Bislimi vjen nga Prekazi i Skenderajt dhe të gjitha iniciativat për të mirën e qytetarëve i ka zbatuar në Regjionin e Mitrovicës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT