Donika Kadaj-Bujupi: 170 eurot e punëtorëve të paguhen para festës së Bajramit

Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi, ka bërë thirrje që 170 eurot e punëtorëve të paguhen nga Qeveria para festës së Bajramit.

Këtë kërkesë Kadaj e bëri në llogarinë e saj në Facebook.

“Apeloj tek të gjitha Komisionet përkatëse të kryejnë sa më shpejt punën e tyre rreth buxhetit dhe Kryesia e Kuvendit sa më parë të thërrasë seancën në të cilën votohet rishikimi buxhetit. Ekzekutimi i mjeteve të mbetura nga Pakoja Emergjente duhet të bëhet para festës së Bajramit”, ka shkruar ajo.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT