Doni të largoni depresionin? Hani kos

Doni të luftoni depresionin? Një studim i bërë publik së fundmi sugjeron se duhet të konsumoni kos, dhe kjo vlen sidomos për femrat.

Në studimin e publikuar në “Journal of Nutrition”, thuhet se ata që konsumojnë kosin rregullisht, kanë 30% më pak mundësi për t’u prekur nga depresioni në dhjetëvjeçarin e ardhshëm.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT