Doni Fruits hapë pikën e re “Frutaria”

Shumë shpejt pritet të hapen edhe 40 të tjera në të gjithë vendin – thonë nga Doni Fruits.

Kompania numër një në Ballkan për eksportimin e pemëve e perimeve, Doni Fruits, ka hapur pikën e dhjetë të linjës “Frutaria” në Prishtinë. Doni Fruits është kompani e cila ka marrëdhënie kontraktuale me mbi 1300 fermerë në Kosovë dhe me afro 500 punëtorë operacionalë.

Investimet e kësaj kompanie në shtetin e Kosovës pritet të pesëfishohen shumë shpejt, duke i hapur afro 50 pika të shitjes nga linja “Frutaria”, që do të shtrihen në të gjithë vendin.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT