Doktoresha serbe u vra nga i dashuri i saj

Doktoresha serbe nga Lipjani, Dushanka Adrejevic, e cila u vra mbrëmë në shtëpinë e shëndetit në Zubin Potok diku rreth orës 21:00, sipas disa burimeve ka qenë në lidhje me 27 vjeçarin Nemanja Viçentijeviç.
Deri te kjo vrasje besohet se ka ardh si pasoj e një konflikti personal ne mes të doktoreshës dhe të dashurit të saj. E gjithë kjo thuhet se ka ndodh për motive xhelozie.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT