Dobroshevci i Drenasit nën ujë, shembet edhe ura

Fshati Dobroshevc i Drenasit është njëri ndër vendet e prekuar nga reshjet atmosferike.

Përmes fotos dhe një video, një lexues i drenicapress.info ka treguar gjendjen në të cilën po ndodhet tani lagja Hajdaraj në Dobroshevc të Drenasit.

Vështirësi po shkakton në lëvizjen e qytetarëve edhe shembja e urës. /DrenicaPress/

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT