Skenderaj
Skenderaj - Drenica Press

Këto ditë po qarkullon nëpër rrjete sociale për mënyrën se si është parkuar një Golf 2 afër tregut të qytetit në Skenderaj, shkruan Drenica Press.

Edhe pse vendparkingu është rregulluar ditëve të fundit, ku madje janë bërë edhe vijat e parkingut, duket se sërish vozitësi i kësaj makine nuk e ka qarë kokën për këtë punë.

Kjo mënyrë e parkingut ka bërë që kjo foto të qarkullojë nëpër shumë rrjete sociale dhe të komentohet jashtëzanisht shumë, duke përqeshur këtë mënyrë parkungu.