Do shes veshkën, që ti shëroj fëmijët nga mbipesha (FOTO)

Një baba i varfër në Indi tha se ka në plan që të shesë veshkën për të gjetur një mënyrë për të trajtuar fëmijët e tij obezë.

Dy vajzat janë pesë dhe tre vjeç, kurse djali është 18 muajsh.

Por që të tre janë ndër fëmijët më të rëndë në botë. Secili peshon 34 kg, 48 kg dhe 15 kg. Babai i fëmijëve, Rameshbai Nandwana, 34 vjeç, thotë se do të shesë veshkën për të gjetur një trajtim tek specialistët për fëmijët.

“Nëse rriten me këtë ritëm, do kenë probleme të rënda shëndetësore. Kam frikë se do më vdesin”

  

- Advertisement -

MË TË FUNDIT