Ish-ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku ka uruar djalin e tij me rastin e ditëlindjes.

Mirëpo, Luta ka postuar një fotografi interesante të Arianit.

Kaçanikasi ka treguar se djali i tij, ndonëse po përfundon fakultetin, punon si punëtor i ndërtimtarisë.

Postim i plotë:

Ariani im sot i mbush 24 vjet. Ka kryer fakultetin ekonomik si student i shkelqyeshem por prodhon beton. Po e perjeton si çdo i ri se sa veshtire fitohet rroga. Po e nderton personalitetin e nje te riu punetor dhe te ndershem qe te jetoje prej punes se vet. Edhe sot nuk ka pushim. Çdo dite e me shume po behet burre.

Uroj te jetoje 100 vjet me shendet, i lumtur dhe me nder!