Ditë trishtimi për familjarët e tragjedisë në Kolovicë

Në shtëpinë e familjes Mramori në Kolovicë prej orëve të mëngjesit kanë nisur që për ngushëllime të shkojnë qytetarë të shumtë.

Fotografitë e dy fëmijëve vëllait dhe motrës janë vendosur në karrige para dyerve të shtëpisë.

Të shumtë janë familjarët dhe miqtë që po iu qëndrojnë afër në këto momente të rënda familjes Maramori.

Dhimbja është e madhe për ta dhe rrallë kush po mund të kaloj pa plasur në vaj kur po kalojnë afër vendit ky janë vendosur fotografitë, raporton zeri.info.

1

- Advertisement -

MË TË FUNDIT