Diktaturë? Do befasoheni me këto fotografi të Koresë së Veriut (Foto)

Koreja e Veriut është një prej diktaturave më të egra në botë.

Të paktën kështu paraqitet nga mediat perëndimore.

Por këto foto tregojnë një Kore krejt ndryshe nga sa përshkruhet.

Femra me çanta dhe rroba firmato, makina luksi dhe smartfonë.

Sigurisht që në fshat jetojnë keq dhe punojnë shumë, por të kamurit duket se nuk kanë asgjë ndryshe nga perëndimorët./ Opinion

d2-339d3-332d5-287d6-255d7-211d8-173d9-151d10-124 d11-91d12-82d13-63 d14-51d15-42d16-33d17-27d18-23d43

- Advertisement -

MË TË FUNDIT