Në magjistralen Prishtinë – Pejë një kamionetë është përfshirë nga flakët.

Kjo raportohet se ka ndodhur sot pak para orës 10:00 në fshatin Arllat.

Një lexues i Drenica Press ka dërguar foto dhe video të cilat mund t’i shihni më poshtë: