Digjen rreth 30 lopë në një shtallë në Vaganicë të Mitrovicës (FOTO)

Në orët e mbrëmjes, një zjarr ka kapluar një shtallë të mbushur me bagëti.

Në vendin e ngjarjes kanë dalur policia dhe zjarrëfikësit për ta shuar zjarrin.

Sipas deshmitarëve në shtallë ka pasur një numër madh të lopëve, rreth 30, ku shumica prej tyre edhe janë djegur.

Në foto shihet një lopë e cila ka mbijetuar edhe pse e djegur.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT