Dieta e ananasit, -4 kilogram në 3 ditë, lufton edhe celulitin

Bëhet fjalë për një dietë të thjeshtë dhe njëkohësisht të shijshme, por që ka një efekt drenues dhe tonifikues. Merita e këtij fryti ekzotik është aftësia e tij për te kundërshtuar mbajtjen e ujit në inde.

Me fjalë të tjera, përveçse të bën të biesh në peshë, kjo dietë është njëkohësisht edhe dezintoksifikuese.

Sipas caffeinamagazine, kjo dietë parashikon vetëm 1300 kalori ne ditë, por ajo nuk mund te ndiqet për me shumë se tre ditë. Gjate kësaj kohe ajo do te çojë ne ulje në peshë dhe shfryrje abdominale por jo vetëm. Ne secilën prej tre ditëve duhet te marrim dy kilogram ananas, 100 gram peshk ton, si dhe fruta dhe zarzavate. Me poshtë është një skeme dietetike:

Mëngjesi: 150 gram kos, ananas me feta dhe katër arra.
Mes-haje: ananas ne feta dhe katër bajame.
Dreka: 100 gram ton me sallate krudo dhe ananas me feta.
Mes-haje: ananase feta dhe katër bajame
Darka: 150 gram kos pa yndyre, ananas me feta dhe katër arra.
Mes-haje: ananas me feta dhe katër bajame.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT