Dialogu Kosovë-Serbi, Trump ia jep Grenellit mundësinë e fundit (Video)

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ia ka dhënë edhe një mundësi emisarit Richard Grenell, që ta aranzhojë një takim në Ëashington për palën kosovare dhe atë serbe.

Por, vet Grenell në një takim virtual me komunitetin amerikano-shqiptar, konfirmoi se kjo do të jetë mundësia e fundit e tij.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT