Dështon testimi i sigurisë nga zjarri në ndërtesat e Anglisë

Kanë dështuar testet e sigurisë nga zjarri në më shumë se 60 ndërtesa të larta në Angli.

Departamenti për Komunitete dhe i Pushtetit Lokal, kanë raportuar se testi ka dështuar në të gjitha ndërtesat, shkruan BBC.

Gjatë ditës së djeshme banorët e më shumë se 800 apartamenteve janë evakuuar për arsye sigurie.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT