Derbi Atletico-Real, sigurohet nga 900 policë

     

    Nesër nga ora 16:00 zhvillohet superderbi Atletico Madrid-Real Madrid.
    Për të siguruar këtë takim, organizatorët kanë bërë kërkesë për 900 policë.
    Tifozët e Atleticos janë më ta zhurshëm se ata të Realit, dhe shpeshherë situata ka eskaluar, si pasojë e tifozëve të Atleticos, të cilët konsiderohen si tifozët më të dhunshëm në Spanjë.