Femrat braziliane janë cilësuar shpeshherë si më simpatiket dhe me format më mahnitëse trupore, teksa modelet nga ky vend përzgjidhen në kopertonat kryesore të revistave rozë.

Dhe nga magjia e bukurisë braziliane nuk mund të shhpëtonte as Parlamenti i Brazilit, ku së fundmi është betuar deputetja më e re e vendit, Ana Paula da Silva. Më tepër sesa për karrierën e saj në politikë, Ana ka marrë vëmendjen e të gjitha mediave gjatë ceremonisë së betimit, pasi me fustanin e zgjedhur ka rrezikuar të nxjerrë në shesh astete e saj.

Fustani i kuq i zgjedhur nga deputetja ka qenë shumë i zbuluar në pjesën e kraharorit, duke i zbuluar gjoksin asaj. Kjo ka mjaftuar që të shpërthejnë komentet në rrjetet sociale.