Deputeti shqiptar në seancë me maskë me mbishkrimin “I love Allah”

Halit Valteri, deputet i opozitës parlamentare ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve sot në Kuvend, ku dhe pritet të miratohet marrëveshja e 5 qershorut për reformën zgjedhore.

Ai shihej teksa mbante një maskë të zezë, e cila shkruante: ‘I Love Allah’, ose ndryshe ‘Unë e dua Zotin’.

Vetë deputeti e ka shpërndarë foton në rrjetet sociale, duke treguar që është një mysliman i devotshëm.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT