Dënohen më burg tre shqiptarë në Itali, u bënë milioner nga droga dhe prostitucioni

Një gjykatë në Piaçenca të Italisë ka dënuar tre shqiptarë me me 2 deri në 4 vjet burg, pasi janë pasuruar me trafik droge dhe prostitucion.
Shqiptarët janë dy 24-vjeçarë dhe një 30-vjeçar. Dy të parët janë dënuar me nga 4 vjet burg, ndërsa i treti me 2 vjet burg si bashkëpunëtor i tyre, njoton sot-news.
Ata janë arrestuar majin që shkoi në një operacion të gjerë. Shqiptarët bënin pjesë në një bandë prej 5 anëtarësh.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT