Denis Vengerskii dhe Alexey Kryvosheev, rusët e shpallur non grata (Dokument

Me vendim të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës, dy shtetas rusë janë shpallur si ta padëshirueshëm në Kosovë.

Sipas vendimit të publikuar, personat e shpallur non grata janë Denis Vengerskii dhe Alexey Kryvosheev, transmeton Klankosova.tv.