Dënime drakonike për ata që thejnë portën e pikëpagesave nëpër Maqedoni

Sipas ligjit të ri për rrugët publike në Maqedoni parashihen dënime drakonikë për atë që nuk paguajnë dhe e then portën e pikëpagesave nëpër Maqedoni, shkruan Telegrafi.

Qyetarët që nuk e respektojnë këtë ndryshim ligji do të dënohen me konfiskim të veturës dhe me nga 500 euro dënim.

Thyerja e portës do të inçizohet nga kamerat e sigurisë dhe pastaj i punësuari në pikëpagesa do ta paraqes rastin në grupin e policëve që do të jenë duke patrulluar në atë rrugë.

Inçizimet me kamera do të jenë si dëshmi në gjykimin e personit që ka thyer ligjin.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT