Dënim i përjetshëm nga futbolli

Ish anëtari i Komitetit Ekzekutiv të FIFA-s, Chuck Blazer përjetë nuk do të ketë të drejtë të jetë i angazhuar në çfarëdo aktiviteti të futbollit.
 Ish anëtari i Komitetit Ekzekutiv të FIFA-s, Chuck Blazer është dënuar përjetë nga të gjitha aktivitetet e futbollit.

FIFA, nëpërmjet një komunikate ka konfirmuar se ish sekretari i përgjithshëm i CONCACAF-it, i shndërruar në dëshmitar të FBI-së dhe Internal Revenue Service në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pasi pranoi akuzat për ryshfet, do të jetë i dënuar përjetë nga çfarëdo forme të përfshirjes në sport.

Dënimi vjen pas skandalit më të ri që ka kapluar FIFA-n.

– See more at: https://lajmi.net/denim-i-perjetshem-nga-futbolli/#sthash.epCkgZAQ.dpuf

- Advertisement -

MË TË FUNDIT