Breshëri i madh që ka rënë të shtunën në Drenas ka bërë shumë dëme në këtë zonë.

Disa lexues të Klankosova.tv kanë dërguar në redaksi disa fotografi dhe video që tregojnë më së mirë, dëmet që i ka bërë.

Siç shihen edhe në pamje, breshëri ka prishur edhe të korrurat e fermerëve.